Annemarie en Judith's profiel

Annemarie en Judith

Over ons

Wij zijn Annemarie van Deuren en Judith van der Wolde. Wij studeren Rechten aan de Rug. We waren zat van het studeren en tijdens een hoorcollege burgerlijk procesrecht kwamen we op het onderwerp Australie. We verlieten de collegezaal om buiten heel enthousiast te worden over een reis Down under. Aangezien we eerder samen een half jaar in Londen hebben gestudeerd en veel samen optrekken, wisten we zeker dat wij dit samen moesten doen. Drie maanden later was het ticket geboekt! We hebben er heel veel zin in en zijn er van overtuigd dat als we terug zijn weer met frisse moed onze studie (we gaan gezellig allebei strafrecht doen) succesvol kunnen afronden.

Over onze reis

Zaterdag 13 februari vertrekken wij vanuit Groningen naar Bremen. We vliegen naar Londen, waar we een paar dagen goede herinneringen gaan ophalen :p
15 februari vliegen we via Singapore en Sydney naar Auckland, Nieuw Zeeland, waar we 17 februari aankomen. We hebben daar een buspas gekocht en zullen een maand lang het land verkennen. Op 17 maart vliegen we van Christchurch naar Sydney.  We hebben 4 maanden om Australie te ontdekken en zijn van plan om ook Bali of Vanuatu te bezoeken. Op 11 juli nemen we afscheid van elkaar. Annemarie gaat naar Thailand waar ze eerst 3 weken met Mirjam en daarna nog 3 weken met Stephen gaat genieten. Judith vliegt naar Singapore en gaat met Marco 5 weken vakantie vieren in Maleisie.

Bezochte landen

Nederland. (1 land, 1%)

Wereldkaart met bezochte landen
Kaart gegenereerd door World66.
Reislogger · Volgende »
Blog maken · Inloggen